Kamyonetle Nakliye Servisi

Ürünlerinizin yurt içi sevkiyatlarını uygun üst yapı özelliğindeki araçlarımızla yapmaktayız. Sizlere de küçük hacimli eşya taşınmasında 40 yıllık deneyime sahip ve profesyonel bir şirketle taşıma yaptırma kolaylığını yaşama keyfini tavsiye ederiz.

İhtiyacınız seferlik ya da uzun süreli ve sözleşme gerektiren, yoğun operatif yük bulunduran bir iş olabilir. Her iki şekilde de size özel bir çözüm bulabiliriz.

İhtiyacınız doğrultusunda şirketimizden ürünlerinizin nakli için yardımcı taşıyıcı personel de temin edebilirsiniz.

Uzun yıllardır mobilya, tekstil, tıbbi cihaz, elektronik ürünler, bilişim sistemleri nakli yapmaktayız.

Dağıtım

Sabit veya değişken noktalara yapmak istediğiniz sürekli veya seferlik dağıtım operasyonlarında araç çeşitliliği ve çokluğu sayesinde sözleşmeli veya sözleşmesiz hizmet üretmekteyiz.

Ürün dağıtım yönetiminin küresel çaptaki rekabet ortamında işletmeler için stratejik bir öneme sahip olduğunun bilincindeyiz.

Ürünlerinizin zamanında ve hasarsız dağıtımını optimum fiyatlarla sağlıyoruz.

Dağıtımlarınız eve teslimat, ara depolara ya da, müşteri depolarına teslimat düzeninde olabilir. Önce tüm ihtiyaçlarınızı anlayıp ona göre de çözüm üretmekteyiz.

Tıbbı Cihaz, Bilgi İşlem Sistemleri Nakliyesi

Bu tip elektronik eşyalar yeni ve paketindeyse transpalet ve/veya forklift yardımıyla taşımasını yapılmaktadır. Eğer kullanılmış cihazın nakliyesi yapılacak ise teknik servisler tarafından tüm bağlantılarının sökülüp taşımaya hazır hale getirilmesi gerekir. Ekibimiz tarafından battaniye, naylon veya karton kullanımıyla ambalajlanıp taşınmaktadır.